Over ons

Samen maken wij IT weer eenvoudig.

Het probleem

Torenhoge kosten, onzichtbaar gemaakte uren voor een oplossing die vanzelfsprekend zou moeten zijn? Honderden, misschien wel duizenden bedrijven zien IT-beheer niet als oplossing, maar als kostenpost. Support gaat traag, medewerkers balen van de tijd die ze ermee verliezen.

Inefficiëntie & IT?

Ja, precies! Dat is een vreemde combinatie. Want IT zou dé oplossing moeten zijn om je organisatie te laten groeien. Ondersteuning zodat je medewerkers het beste uit hun werkdag halen. Elke dag weer!

Duplit

Met onze bouwstenen stel je zelf je gewenste werkplekken en ondersteuning samen. Wij adviseren en helpen je daarbij. Want wij geloven in sterke bouwwerken; IT is een middel om te bouwen aan de groei van jouw bedrijf!

Onze droom

Met Duplit laten wij ondernemers groeien en bouwen wij aan sterke bedrijfsprocessen. Verandering is meestal geen populair punt op de agenda. Daarom maken wij IT weer eenvoudig. Wij weten als geen ander hoe we ondernemers kunnen helpen IT-processen beter in te richten. Hiermee bereiken we dat jouw medewerkers beter presteren en blij zijn met IT.

We dragen ook nog eens een steentje bij door jouw werkprocessen te automatiseren. Want niemand wordt toch blij van stapels papier op z’n bureau?

Marien

Mensen verbinden met technologie. Dat is wat deze Veenendaler drijft. Zijn roots in het Gooi, getrouwd en vader van vier kinderen. Al 20 jaar actief in de sales en heeft zijn kennis sinds 2010 verbreed naar ICT. Ontdekte dat veel ICT-bedrijven draaien op het maken van uren. Daarom focust hij zich met Duplit op het échte doel; met ICT-klanten verder helpen in de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Geen advies vanuit portfolio of dienst; maar vanuit klantperspectief processen verbeteren.

Jan

Een echte Betuwenaar. Getrouwd en sportieve vader van vier kinderen. Runt al jarenlang een business in IT en Telecom. Hij wordt blij van slimme elektronische producten. Maar ziet nog te veel bedrijven geholpen worden met ouderwetse IT-oplossingen. Daarom steekt Jan graag zijn energie in het verder helpen van ondernemers op een manier die hen echt helpt te groeien. Met zijn kennis van het oude vertrouwde en ervaring in moderne IT-oplossingen helpt hij ondernemers hun processen beter in te richten. En dat doet hij op een manier die hem typeert; persoonlijk en met onverdeelde aandacht.

Mark

Doorgaan totdat het werkt en de klant blij is, dat is de instelling van deze Nijmegenaar. Een mooie eigenschap die bijdraagt aan onze missie: IT eenvoudig maken. Met zijn brede kennis van hard- en software helpt Mark jou op afstand en op locatie. Daar worden wij en de klanten blij van! Als man en vader brengt hij veel tijd met zijn gezin door en dat doet hij met evenveel toewijding. Even lekker uitwaaien op de motor is een andere bezigheid waar Mark blij van word.